top of page
 • Wat is de levertijd van mijn juweel ?
  Alle items worden ambachtelijk door mijzelf met de hand vervaardigd. Mijn doel is om alle bestellingen binnen een termijn van 2 weken te verzenden. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een e-mail met daarin de geschatte datum waarop uw bestelling gereed zal zijn.
 • Van welk materiaal worden de juwelen gemaakt?
  Alle items worden vervaardigd van hoogwaardig 925 zilver. De hangers met moedermelk, as en haar worden vervaardigd met behulp van een speciaal samengesteld product. Dit product is ontworpen om ervoor te zorgen dat de inhoud langdurig bewaard blijft, terwijl de prachtige glans en uitstraling behouden blijft.
 • Hoeveel bedragen de verzendkosten?
  Binnen België zijn de verzendkosten € 5,70, maar bij bestellingen vanaf € 100 is verzending gratis. Indien u zich in de buurt van Tielt (West-Vlaanderen) bevindt, bieden wij u de mogelijkheid aan om de bestelling persoonlijk op te halen, of wij kunnen deze kosteloos bij u thuis bezorgen. Voor verzending naar Nederland bedragen de verzendkosten € 9,60. Bij bestellingen vanaf € 125 is de verzending gratis.
 • Op welke wijze wordt mijn order verzonden?
  Alle bestellingen worden verzonden in zorgvuldig verpakte pakketten om de veiligheid van de inhoud tijdens het transport te waarborgen. Indien u een bestelling heeft geplaatst voor een product waar moedermelk, as of haar in verwerkt wordt, ontvangt u eerst een apart pakket met kleine laboratoriumbuisjes. Het is de bedoeling dat deze buisjes worden gevuld en teruggestuurd. U kunt het oorspronkelijke verzendpakket stevig dichtplakken en opnieuw gebruiken, of ervoor kiezen om een nieuw pakket te gebruiken.
 • Hoe verstuur je je moedermelk?
  Na het bestellen van een juweeltje krijg je een pakket met een moedermelk-kit toegestuurd. De melk mag vers afgekolfd zijn, uit de koelkast of uit de diepvries. Let wel op dat de melk vers bewaard is en niet al eens opgewarmd werd of zuur is en dient ontdooid te zijn voor je deze opstuurd. Kies je voor een juweel waar je melk van meerdere baby's in wilt verwerken, dan mag je deze samenvoegen in één flacon. Kies je voor een juweel waar het mogelijk is om ze naast elkaar te verwerken, laat het mij weten. Dan stoppen we meerdere flacons in het moedermelk-kit. Als alles is toegekomen, wordt jouw melk meteen verwerkt. Niet alles van de verwerkte melk wordt opgebruikt, maar wordt door mij bewaard. Indien er iets misloopt, kan dat makkelijk opgelost worden zonder opnieuw melk op te sturen. Soms kan er bij de post weleens iets verkeerd lopen. Daarom wil ik vragen om niet je allerlaatste beetje moedermelk op te sturen. Neem dan contact met mij op zodat je deze kunt binnenbrengen of door mij kunt laten ophalen.
 • Hoe verstuur je haar?
  Na het bestellen van het juweeltje krijg je pakketje opgestuurd waar je flacons kan in terug vinden. Daar kun je het gewenste haar in stoppen om het terug naar mij op te sturen. Als ik haren over heb, zal ik ze terug aan jou bezorgen. Gelieve niet je laatste haartjes op te sturen, er kan soms iets mislopen bij de post. Neem contact met mij op, dan spreken we een datum af waarop je deze kunt bezorgen.
 • Hoe verstuur je as?
  Na het bestellen van het juweeltje krijg je pakketje opgestuurd waar je flacons kan in terug vinden. Daar kun je het gewenste as in stoppen om het terug naar mij op te sturen. Als ik as over heb, zal ik deze terug aan jou bezorgen. Gelieve niet je laatste assen op te sturen, er kan soms iets mislopen bij de post. Neem contact met mij op, dan spreken we een datum af waarop je deze kunt bezorgen.
bottom of page