top of page
409622631_1308868999776311_7118585729967146925_n.png

Over mij

Hallo, mijn naam is Laure en ik ben de oprichter van Sparkling Memories.

Mijn ontdekking van de magie om mijn kinderen te zien opgroeien terwijl ik hen borstvoeding gaf, bracht mij tot het besef van de waarde van deze intieme momenten. Toen ik hoorde over het bestaan van moedermelkjuwelen, werd mijn interesse direct gewekt. Hoewel ikzelf niet meer in staat was om dit voor mezelf te doen, wilde ik anderen wel de kans bieden om deze kostbare herinneringen vast te leggen.

Mijn nieuwsgierigheid leidde tot uitgebreid onderzoek en experimenten. De geboorte van mijn peetkindje stimuleerde me nog meer om hier tijd en energie in te steken. Ik heb mezelf alles geleerd, ontdekte technieken en ontwerpen die bij mij pasten en waar ik trots op ben.

Tijdens dit proces ben ik afgestapt van het idee dat alleen moedermelk geschikt was voor mijn sieraden. Ik vond het boeiend om ook haar, as en zelfs navelstreng te integreren in mijn collectie. Op deze manier kan ik mensen bijstaan in hun rouwproces en hen een tastbare herinnering bieden in de vorm van een 'sparkling memory'.

Zo ontstond Sparkling Memories. Mijn doel is om minimalistische en betaalbare sieraden aan te bieden van 925 sterling zilver. Deze sieraden zijn doordrenkt met betekenis en herinneren aan dierbare personen en prachtige levensfasen.

Ik ben trots op wat Sparkling Memories heeft bereikt. Mijn hoop is dat mijn sieraden mensen kunnen helpen om hun dierbare herinneringen te koesteren.

Met vriendelijke groeten,

Laure

Sparkling Memories

bottom of page